Master oficial en UE-China cultura y economía

Official master course of EU-China culture & economy

Presentació

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) mitjançant l'Escola FUAB Formació (FUABFormació), juntament amb la Facultat de Traducció i Interpretació (FTI) i el Centre d'Estudis i Recerca sobre Àsia Oriental (CERAO) ofereix el Màster Universitari Unió Europea - Xina: Cultura i Economia.

Aquest programa ha heretat l'experiència d'un màster propi de molt èxit que ja comptava amb quatre edicions i que s'ha renovat en el curs 2012-2013 per convertir-se en el primer Màster oficial d'aquesta índole al món empresarial hispànic-xinès i a tot el territori nacional. Aquest reconeixement li dota de validesa a tot l'EEES (Espai Europeu d'Educació Superior) i és per això que aquesta distinció converteix la UAB en un centre pioner.

Segons el "Ranking Times Higher Education" de 2015-2016 la UAB és la primera universitat d'Espanya, a més, el màster s'ha consolidat en 2016 com un dels 5 millors en l'àmbit dels estudis internacionals segons el rànquing del diari "El Mundo".

L'objectiu d'aquests estudis és formar especialistes, acadèmics i executius que puguin integrar-se directament al mercat laboral dins d’Espanya, la UE, Xina, Taiwan, Singapur, Hong Kong, Macau, Amèrica Llatina i el Carib, tant en terrenys empresarials, com a institucions i organitzacions no governamentals. Al mateix temps, permetrà als titulats realitzar activitats de recerca en aspectes d'administració empresarial i estudis interculturals en el context de diàleg Orient-Occident. També facilitarà l’aprenentatge i domini de l'economia dins la UE i la Xina, i la direcció d'empreses mitjançant l'estudi intercultural i cross-culture, facilitant la comunicació humana i cultural en aquest món empresarial.